About پمپ شیمیایی
About پمپ شیمیایی
Blog Article
نکته مهمی که در این مقاله نیز بارها به آن اشاره کردیم این است که مهمترین نقطه تمایز این پمپ ها در جنس مقاوم آن هاست. این جنس ها در برابر سیال های خورده بسیار مقاوم هستند.
یکی از مهمترین موارد در هنگام انتخاب پمپ آب توجه به کارکرد پمپ آب ( مداوم یا فصلی) است.
از پمپ های تفلونی برای جا به جا کردن موادی که قابلیت خورندگی و اسیدی بالایی دارند نظیر اسید فسفریک، اسید سولفوریک، اسید نیتریک استفاده می شود. علاوه بر این در کویل مسی مخزن های آب و شستشوی کویل فن کویل و همین طور چیلرها کاربرد دارند.
توجه به این نکته که عملا مواد پلیمری در دماهای بالاتر قابلیت های خود را بالاخص تحت فشار از دست می دهند نیز دارای اهمیت بالایی است.
ذکر این نکته بسیار مهم ضرورت دارد که اگر قصد نصب انواع لولههای ورودی و خروجی را دارید، از لولههای نرم لاستیکی بهره ببرید.
نمایندگی فروش انواع پمپ ضد اسید یا پلیمری بهمن، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، دریافت مشخصات فنی و کاتالوگ با واحد مشاوره فنی تماس بگیرید.
علاوه بر این وجود این محافظها باعث خواهند شد تا پمپ بتواند در سختترین شرایط کاری نیز به کار خود ادامه دهد و مقاومت بالایی را نشان دهد .
(از طریق کاتالوگ میتوانید به اطلاعات انواع پمپ گریز از مرکز پمپیران، مشخصات فنی، اطلاعات و نمودار آبدهی آنها دسترسی داشته باشید.)
همیشه سیالی که پمپاژ میشود، آب نیست و خاصیت خورندگی وجود دارد. در چنین شرایطی استفاده از پمپ پلیمری ضروری است.
سرپمپ برحسب متر یا فوت اندازهگیری میشود و نشان دهنده میزان قدرت پمپ در پیش راندن آب در برابر گرانش است.
به منظور راه اندازی پمپ پلیمری می توان از الکتروموتورهای تک فاز یا سه فاز استفاده کرد. ورودی و خروجی در این پمپ ها بصورت فلنجی یا سر شلنگی متناسب با استانداردها و نیازهای سازنده طراحی می گردد. هر اندازه دهانه ورودی و خروجی پمپ بزرگتر باشد، سرعت انتقال سیال بالاتر بوده و قیمت پمپ ضد اسید نیز بالاتر خواهد بود. ورود سیال به پمپ از طریق چرخش پروانه صورت می گیرد. پروانه خود از طریق شفت به الکتروموتور متصل بوده و گشتاور و حرکت دورانی ناشی از این ارتباط است. پروانه در پمپ پلیمری به صورت نیمه باز و یک تکه ساخته می شود تا جریان سیال راحت تر صورت گیرد. سیال خورنده به پروانه در حال چرخش برخورد کرده و با فشار بالاتر به سمت دهانه خروجی پمپ می شود. پروانه مورد استفاده در این پمپ نیز به دلیل برخورد با مواد خورنده از پلاستیک های خاص و مقاوم ساخته می شود.
از این رو اجزای پمپ پلیمری از جنس انواع website پلیمرها ساخته می شود. این که پمپ اسید شویی صنعتی باشد یا این که یک پمپ اسید سولفوریک یا پمپ پلیمری کلروفریک می تواند در جنس پمپ تاثیرگذار باشد.
در کنار تمامی مزیتهای گفته شده، پمپهای پلیمری میتوانند معایب و ایرادتی نیز داشته باشند که مهمترین آنها شامل مواردی همچون عدم کار کردن بدون سیال، داشتن هد پایین، عملکرد نامناسب در برابر گرما و فشار، عدم کاربرد برای انتقال سیالات ویسکوز و امکان ایجاد تغییر در ساختار فیزیکی سیالات قابل انتقال اشاره کرد.
در مرکز پمپ پره ها قرار گرفته که با ورود آب به این ناحیه در اثر کاهش فشار، پایعات دقیقا پشت پروانه قرار می گیرد.